Werkgebied

Gemeente Berkelland en (ruime) omgeving.

Werkwijze

Als u denkt dat BeHulpSaam iets kan betekenen op het gebied van mentorschap of ambulante begeleiding, en er is behoefte aan meer informatie dan kunt u contact opnemen. Zie de contactgegevens of via het contactformulier.
Daarna zal er een vervolg worden gegeven aan het contact en kunnen we nader kennismaken. Tijdens dat gesprek vertel ik graag meer over BeHulpSaam en mijn werkwijze, en over wat u van mij kan verwachten. Naar aanleiding van de kennismaking volgt een intake.
In het geval van mentorschap zal een verzoek worden ingediend bij de kantonrechter in de regio. Bij goedkeuring zal BeHulpSaam vervolgens starten met het uitvoeren van het mentorschap en de belangen behartigen.
Bij ambulante begeleiding zullen er na de intake afspraken worden gemaakt, over de inhoud, frequentie e.d. met betrekking tot de begeleiding die BeHulpSaam zal geven.

Kosten

Mentorschap
De vergoeding die verschuldigd is wordt jaarlijks vast gesteld door het Landelijk Overleg Kantonrechters. BeHulpSaam is verplicht zich hier aan te houden.
Ambulante begeleiding
De kosten zullen tijdens kennismaking/intake duidelijk worden afgesproken en vast gelegd. Financiering dient te gebeuren uit PGB of eigen middelen.

Aangesloten bij

NBPM: Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren

SoloPartners

 

Klachtenregeling

Mentorschap
Is op aanvraag beschikbaar.
Ambulante begeleiding
Is op aanvraag beschikbaar.

Overige info

KvK-nummer 68615884
Rekeningnummer NL51KNAB0256285209
BTW-nummer NL001587379B16