Praktisch

Mentorschap AchterhoekWerkgebied

Gemeente Berkelland en (ruime) omgeving.

Werkwijze

Als u denkt dat BeHulpSaam iets kan betekenen op het gebied van mentorschap, en er is behoefte aan meer informatie dan kunt u contact opnemen. Zie de contactgegevens of via het contactformulier.
Daarna zal er een vervolg worden gegeven aan het contact en kunnen we nader kennismaken. Tijdens dat (vrijblijvende en kosteloze) gesprek vertel ik graag meer over BeHulpSaam en mijn werkwijze, en over wat u van mij kan verwachten. Voor mentorschap zal een verzoek moeten worden ingediend bij de kantonrechter in de regio. Bij goedkeuring zal BeHulpSaam vervolgens starten met het uitvoeren van het mentorschap en de belangen behartigen.

 

Waarneming

BeHulpSaam is aangesloten bij het Mentoren Collectief Achterhoek.
We hebben als collectief een gezamenlijke waarnemingsregeling, waarbij we elkaar tijdens afwezigheid door bijvoorbeeld ziekte en vakanties vervangen. Hierdoor is mijn waarneming bij afwezigheid gewaarborgd en kunnen de cliënten er zeker van zijn dat het mentorschap ten alle tijde door gaat.

 

Kosten

De vergoeding die verschuldigd is wordt jaarlijks vast gesteld door het Landelijk Overleg Kantonrechters. BeHulpSaam is verplicht zich hier aan te houden.

Aangesloten bij

NBPM: Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren

 

Klachtenregeling

Is op aanvraag beschikbaar.

Overige info

KvK-nummer 68615884
Rekeningnummer NL51KNAB0256285209
BTW-nummer NL001587379B16